Investera i en pizzaugn

Vem älskar inte pizza? Men att tillaga en perfekt krispig pizzabotten hemma kan vara knepigt i en vanlig ugn, vilket är varför populariteten för pizzaugnar ökar för varje år som går. Ugnens optimala temperatur i kombination med pizzastenen kommer att få pizzan perfekt tillagad varje gång. Knåda ihop degen, lägg på önskade ingredienser och sedan är pizzan klar på endast några minuter. Bjud in till en pizzakväll som alla kommer älska!

Flera olika modeller

För att få en pizzaugn som passar dig perfekt är det viktigt att du väljer rätt modell. Det finns helt fristående modeller som drivs med hjälp av gas och sedan de mindre modellerna som placeras direkt på grillen, detta kan du sedan kombinera med andra grilltillbehör på Gardenstore. Beroende på hur stora pizzar du tillagar, vilka ingredienser du gillar på din pizza och hur mycket kontroll du vill ha över tillagningen ser den bästa modellen för dig lite olika ut.

Vad kan man laga i en pizzaugn?

Temperaturen och formen på en pizzaugn gör den inte bara perfekt att använda för att få perfekt krispiga pizzabottnar och härligt smält ost. Ugnen lämpar sig också bra för andra typer av degar och bakning av till exempel pitabröd. Dessutom kan du värma upp mat och grilla grönsaker direkt på pizzastenen.

Det finns en hel uppsjö med olika recept och pizzor som du kan testa och om du älskar pizza så kommer en pizzaugn göra att du verkligen kan experimentera med dina smaklökar. Har du barn i familjen kommer det också att älska att kunna skapa sin egen favoritkombination!